28.08.2004.

    Prvi turistički spust Dravom, fantastične fotografije, izvanredno publiciranje spusta razgalilo je srca županijske Turističke zajednice pa je molba za sponzoriranje aktivnosti DDC-a rezultirala:

-          šator: 2 kom

-          vreća za spavanje: 2 kom

-          thermos boca: 1 kom.

Zahvaljujemo. Preporučujemo se.

25.08.2004.

    CARNet nam je odobrio registraciju i vlasništvo domene ddc.hr! Povijest kvalitetnih stranica o Dravi je rođena!

21.-22.08.2004.

    Uspješno je održan prvi turistički spust Dravom u organizaciji DDC-a i TZ Kc-Kž. Putovanje Dravom od mosta kod Donje Dubrave pa do Križnice (Pitomača) bilo je nazaboravno iskustvo za 13-tero člane sudionike. Skiperi spusta bili su Zlatko Moškon i Mirko Hanžeković - Hanža iz DDC-a. Zdravko Mihevc i Krešimir Blažek kao i ostalih 9 sudionika iz Zagreba, Pitomače, Varaždina i Bjelovara bili su oduševljeni organizavijom spusta i novim doživljajem rijeke Drave. Neke fotografije sa spusta možete pogledati na www.ribolov-koprivnica.com

20.08.2004.

    Firma Avalon IT sponzorira nam smještaj stranica DDC-a. Vrlo smo zadovoljni jer je moderna, suvremena i međunarodna tvrtka prepoznala ideje i vrijednosti koje zastupa DDC vezano uz ekologiju, očuvanje prirode, zdrav i sportski život te rekreaciju i nagradila nas vlastitim sponzorstvom. ( PAZITE: privatna tvrtka na neviđeno daje nam podršku u startu! )

17.08.2004.

    Uputili smo molbu (počeli se grebati) jednom od najvećih hrvatskih internet providera firmi Avalon IT d.o.o. za sponzoriranje smještaja naših internet stranica. Naravno da smo molbi priložili marketinški projekt "Drava dokumentacijski centar". Nestrpljivo čekamo odgovor.

09.08.2004.

    Nadljudskim naporima uprave DDC-a na današnji dan završene su sve predradnje za otvaranje žiro-računa br. 2306002-1110036036 na koji svi sponzori mogu odmah uplaćivati svoje donacije.

početak 8. mjeseca

     Oprezno smo stupili u kontakt sa Turističkom zajednicom koprivničko-križevačke županije i predstavili ciljeve i program rada DDC-a. Oprez je bio suvišan jer su direktor Zdravko Mihevc i stručni suradnik Krešimir Blažek prepoznali pozitivne vrijednosti djelovanja naše udruge. Na prijedlogZdravka Mihevca složili smo se sa potrebom ba se projekat udruge DDC predstavi županu Josipu Friščiću i predsjedniku Turističke zajednice Stjepanu Korenu.

    Dogovorena je zajednička organizacija prvog turističkog spusta Dravom u granicama naše županije.

30.07.2004.

    U regionalnim novinama "Glas Podravine i Prigorja" objavljen je ogroman članak vezan uz spust Dravom do Aljmaša. Sve fotografije snimili su članovi DDC-a: Matija i Zlatko Moškon te Mirko Hanžeković. Nikad prije rijeka Drava niti plovidba njome nije bila kvalitetnije prezentirana. Članovi DDC-a i Dravskih vukova imali su bezbrojne kontakte sa ljudima zainteresiranim za upoznavanje ljepota rijeke Drave.

29.07.2004.

    Emitiran je prilog na RTL-u u emisiji "Expolziv" pod nazivom "Rinovanje Dravom" o spustu Dravskih vukova i DDC-a.  Prilog je emitiran u udarnom terminu u trajanju od 210 sekundi. Procijenjena reklamna vrijednost trajanja priloga je cca 400.000 KN.

10.07.2004.

    Članovi udruge DDC kreću na 10-dnevno spuštanje rijekom Dravom zajedno sa udrugom Dravski vukovi. Čitavim spustom Zlatko Moškon fotografirao je tijek plovidbe. Na ispraćaju kod Halasz Csarde bili su i Matija Moškon i Davorka Gajari. Davorka i Matija pridružili su se spustu kod Narda. Kao akcijski član spusta Mirko Hanžeković - Hanža položio je ispit za akcijskog skipera DDC-a. Izbor iz preko 1600 snimljenih fotografija možete vidjeti na stranici www.ribolov-koprivnica.tk

26.05.2004.

    Održana je osnivačka skupština naše udruge, usvojen je statut i izabrano rukovodstvo udruge. Predsjednik Matija Moškon i tajnik Zlatko Moškon dobili su obavezu da provedu sve pravne postupke kako bi udruga bila registrirana i mogla započeti sa formalnim radom.