PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Sunday, 08 May 2011

Zlatni čon Ministarstvu obitelji

"Zlatni čon 2011." doplovio je do Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, osobno u ruke dr?avnog tajnika u Uredu za obitelj g.dina Stjepana Adanića, pod kormanušem Zlatkom Moškonom, našim tajnikom.
Potpora Ministarstva originalnom i uspješno izvedenom projektu u 2010. godini vezanog za slobodno vrijeme mladih i borbu protiv droga od strane MOBMS-a "Dravom protiv droge", stvar je vaše dobre ideje, isplaniranog i provedenog projekta. Mi smo u ministarstvu procijenili da projekt ozbiljan, sadr?ajan i da zaslu?uje našu potporu. Po detaljnom praćenju projekta, publiciranju u medijima i brojnim mladim ljudima koje vidimo na brojnim fotografijama i TV prilozima, drago nam je da ste projekt uspješno proveli.
Ministarstvo zato i raspisuje javne natječaje, kako bi moglo poduprijeti rad kvalitetnih udruga i projekata za rad s mladima. Osobno mi je drago što je među njima i vaša udruga.

U nastavku smo kratko prezentirali naše planove rada za ovu godinu, te pozvali dr?avnog tajnika i djelatnike Ureda za obitelj na studijski posjet tijekom plovidbe s mladima ove sezone.

foto....

ZlatniConInt.jpg
 

 

Last Updated ( Sunday, 08 May 2011 )