PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 11 October 2011

VŽ sajam 3. put zaredom

16. međunarodni sajam "Lov, ribolov, priroda, turizam" prošlog je vikenda napunio varaždinsku Arenu izlagačima i posjetiteljima. Na štandu DRAVA DOKUMENTACIJSKOG CENTRA bilo je  puno prirode, Lova na dravske nemani, turizma, savjeta o plovidbi Dravom i ostvarenim projektima. Atraktivno je bilo i van Arene, na 50 m udaljenom varaždinskom jezeru, gdje su kormanuši DDC-a besplatno plovili s posjetiteljima unatoč prohladnom vremenu. Na kraju nije bilo mokrih nogavica, a najsretnija su bila djeca (sa zaštitnom opremom) koja su plovila u pratnji roditelja.

Ovo je već 3. godinu zaredom da je DDC, na poziv organizatora sajma, svojim aktivnostima i praktičnom plovidbom oduševio posjetitelje, predstavivši prirodne ljepote Drave naše županije.

Svi su se složili da bez DDC-a, Draskih nemani i promotivnih plovidbi Dravom, ovaj međunarodni sajam ne bi bio to što jest! Zadovoljni posjetioci, zadovoljni organizatori, zadovoljna Honda Marine kao prateći sponzor svih naših akcija, zadovoljni smo na kraju i mi!

DDCVz013.JPG
DDCVz014.JPG
DDCVz015.JPG
DDCVz016.JPG
DDCVz017.JPG
DDCVz018.JPG
DDCVz019.JPG
DDCVz020.JPG