PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 27 March 2012

PRAVILNA PREHRANA MLADIH OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA

            Nekretanje, nedruštvenost i posljedično povećana tjelesna masa – samo su neki od negativnih obilježja mlade generacije osnovnog i srednješkolskog uzrasta.

 

            Naš doprinos bavljenju mladima upravo je u njihovom usmjeravanju ka zdravom životu, boravku u prirodi na friškom zraku, rekreaciji i međusobnoj društvenoj socijalizaciji. Tako da, za brojne škole koje to žele, možemo ponuditi Školu u prirodi. A glede pravilne prehrane učenika,  možemo održati stručna predavanja i preporučiti odlična kompjuterska rješenja kao podršku.

 

            O čemu se radi?

 

            Imamo sreću da je član našeg upravnog odbora mr. nutricionizma, čija je specijalnost

prehrana pojedinih grupacija stanovništva, a ujedno je i član državnog povjerenstva za izradu prehrambenih smjernica za prehranu djece osnovnih škola.

 

            Imamo sreću i da grad Koprivnica provodi među prvima u Hrvatskoj originalni program  pravilne prehrane u osnovnim školama i u školi za djecu s posebnim potrebama.

 

            Imamo sreću da je naš dugogodišnji partner/sponzor/donator informatička firma CompING SOFT d.o.o. iz Koprivnice. Oni su razvili softwre za izradu jelovnika i u praksi ga primjenili za  planiranje, nabavu sirovina, kontrolu troškova namirnica i za kontrolu nutritivnih vrijednosti za pojedine obroke u pojedinim ustanovama u zadnjih nekoliko godina.

 

            Kakve to veze ima?

 

            Uspjeli smo dogovoriti posebne uvjete za škole-korisnike:

                        - naše Škole u prirodi 

                        - software-skog rješenja za Jelovnike

                        - stručnih predavanja o unapređenju prehrane mladih u  osnovnim i srednjim školama.

 

            Ako ste kao škola korisnik jedne naše ili neke od ovih preporučenih usluga, stječete pravo na dodatni popust od 10% na ostale usluge. Želimo tako dati vlastiti i konkretni doprinos boljoj kvaliteti života mladih ljudi.

 

            Više na www.ddc.hr ili na naš kontakt mail/telefon.

Last Updated ( Thursday, 17 May 2012 )