Napišite nam mail podrške za ove programe.

 
     
  DDC - MALA SCENA FOTOGRAFIJE  
     
 

Bit ce ciklus izložbi fotografija (od 15 fotosa na više) pojedinih foto-umjetnika koji žive i djeluju u Koprivnici i uz rijeku Dravu i koji žive i djeluju u gradovima prijateljima Koprivnice. Sav posao oko organizacije izložbe, tiskanja pozivnica, materijala, organizacije press-službe, digitalizacije materijala, objave na vlastitim internet stranicama - obavit ce DDC. Namjena programa je popularizacija fotografske umjetnosti i povezivanje s istomišljenicima u gradovima prijateljima i gradovima uz rijeku Dravu. Želja nam je da ovakva bogata fotografska aktivnost zainteresira mladež za bavljenje fotografijom, te da takav interes preraste u službeni koprivnicki foto-natjecaj/izložbu u 2008. godini.

 
     
  RENESANSA – KAKO JE TO IZGLEDALO?  
     
  izdavanje foto-monografije od 60-ak stranica s vrhunskim kolor fotografijama clana DDC-a Zlatka Moškona snimljenih na izuzetno uspjelom 1. Renesansnom festivalu održanom u Koprivnici od 2-4. rujna ove godine. Zajedno s dogovorenim foto-izložbama istog naziva diljem Hrvatske ova ce monografija izuzetno promovirati Koprivnicu, kao i društveno-turisticku revitalizaciju starih bedema, te predstavljati cjelogodišnju promotivnu akciju ciji ce cilj kulminirati 2. Renesansnim festivalom, a sigurno potaknuti još bolju posjecenost. Ujedno ce predstaviti grad Koprivnicu, gradsko poglavarstvo i gradonacelnika u pozitivnom svjetlu brige i odgovornosti prema vlastitoj 650-godišnjoj povijesti grada. Sama pak monografija bit ce izuzetno originalna i kao takva atraktivan poklon za namjernike, goste, sportaše i protokolarne susrete. A kroz sponzorski dio promovitat ce i privrednu i ugostiteljsku ponudu. Organizirane izložbe diljem Hrvatske, mogu se iskoristiti kao atraktivne prigode za predstavljanje Koprivnice u originalnom i najboljem svjetlu, kao živo i zanimljivo mjesto koje zna dobro iskoristiti svoje povijesne zanimljivosti i tradiciju.  
     
  EKOLOŠKE FOTO-RADIONICE  
     
  Prakticno obrazovno fotografiranje za mlade clanove foto-klubova iz Koprivnice i foto-sekcija škola u Koprivnici na podrucju Velikog Pažuta tijekom plovidbe rijekom Dravom i Murom.
Ekološke radionice održale bi se vikendom (ovisno o lijepom vremenu) u mjesecu svibnju i lipnju na podrucju Velikog Pažuta tijekom plovidbe rijekom Dravom i Murom.
Zainteresirani polaznici tecaja digitalne fotografije u foto-klubu u Koprivnici i foto-sekcijama škola, zainteresirana koprivnicka omladina, pod patronatom starijih osoba, provoditelja i organizatora tecaja.
 
     
  BICIKLISTICKI VODIC PODRAVINOM NA INTERNETU,na ENGLESKOM JEZIKU  
     
  Pristupacan opis biciklisticke staze DRAVA ROUTE sa svim znacajnijim turistickim, kulturnim i prirodnim ljepotama Podravina na internet adresi www.ddc.hr, proširenje projekta na ENGLESKOM JEZIKU.
 
     
 
EKOLOŠKA PLOVIDBA KANUIMA
 
     
 

Opremanje udruge kanuima i korišcenje u redovitim djelatnostima udruge DDC-a: organiziranoj plovidbi Dravom i Murom, prilikom istraživanja i dokumentiranja dravskih rukavaca, za pregled stanja nasipa prilikom velikih vodostaja Drave i Mure (kao 2005. godine!), za provodenje zajednickih akcija na Dravi s ostalim udrugama koje djeluju na Dravi ili su u posjeti Podravini. Ujedno i za promotivne turisticke kampanje vezano za našu Županiju (organizirani spust novinara, protokolarnih gostiju i slicno).
Konvoj kanua u pratnji DRAVSKIH CONOVA bit ce apsolutna atrakcija na rijeci Dravi i Muri, a sve akcije koje provedemo bit ce apsolutno atraktivne, medijski pracene, i kao takve prava promocija naše Županije i njezinih prirodnih ljepota.
Projekt DRAVSKI CON, zahvaljujuci inicijalnom financiranju županije u prošlom natjecaju, uz pomoc sponzora (INE, Hartmana, TIFONA...), ali najviše vlastitim volontiranjem, vlastitim radom i izradom camaca u samogradnji, uspjeli smo ostvariti u potpunosti u ovoj godini. Taj projek sada služi na cast i našoj udrugi DDC, ali i županiji i ostalim sponzorima, jer je najatraktivniji projekt na citavoj Dravi preko kojeg se redovito u medijima spominje i Drava i Podravina i citava naša županije. Još da Turisticka zajednica županije aktivno prepozna njegove prave vrijednosti i da se posluži njegovim promotivnim i turistickim potencijalom, dobit za Županiju u cjelini bila bi nemjerljiva. A proširenjem i nadopunjavanje ovog projekta s projektom EKOLOŠKA PLOVIDBA DRAVOM, dobijamo još jedno snažno promotivno orude u Podravini.

 
     
     
  Napišite nam mail podrške za ove programe.